ТЕЛЕФОН0889 717 378
Работно времеПон - Пет 09:00 - 19:00

охрана на обекти

Img

охрана на обекти

НСА предлага всякакъв вид защита на обекти за лично недвижимо имущество, промишлени и обществени институции. Ще Ви бъдат предложени индивидуално приспособени охранителни и надзорни решения. Услуги в сферата на обектната защита: Активиране на алармена система; Съдействие при инсталиране на алармена уредба; Входна охрана за търговски сгради с публичен достъп; Обслужване на домове, в случай че собственикът го няма: облужване на необитаеми частни домове, така че отвън да изглежда, че домът се обитава постоянно; Контрол и надзор посредством сили за сигурност; Лични помещения за санитарна дезинфекция в чувствителни зоби (например болници); Персонална защита; Портиерски услуги; Подсигуряване на строителни площадки; Подсигуряване при отсъствие; Обезпечаване след щети; Подсигуряване на търговски галерии по време на и извън работно време; Подсигуряване на публични транспортни средства и жп гари; Проверки от сили по сигурността през неравномерни интервали; Техника за безопасност при работа; Охрана на здравни и социални институции: Нашата мисия Планирано управление на присъствието и деескалацията; Защита и подкрепа на медицинския персонал от агресивни пациенти; Професионален подход/общуване с психично болни и наркозависими пациенти; Точно институционално протоколиране за проследяване на мерките; Програма за защита от пожари; Нает персонал:

Охранителните услуги се регулират стриктно от австрийското законодателство и се разглеждат като извънредно чувствителна сфера на дейсност. Ние като част от НСА гледаме с висока отговорност при избора на нашия персонал и го обучаваме на най-високо ниво. Подходящи маниери, специализирано образование за общуване с психично болни лица правят възможна надеждната правоспособност на нашите служителки.   НСА подсигурява събития от всякакъв вид. Централната задача тук е съставянето на документ, който документира всички необходими нужди на събитието. Чрез тази стратегическа подготовка всяка проява става по-сигурна, тъй като се разпознават потенциални слаби места и конфликти и следователно могат да бъдат отстранени по време на подготовката. Оперативно планиране Към индивидуалното планиране спада проверката на местоположението, подсигуряването на пристигането и отпътуването, защита чрез сили за сигурност, локализиране на електрически уреди, анализ на потенциални пречещи фактори, проверка на земите, проверки на достъпа и служби на реда. Наети работници:

Нашите НСА професионалисти за тази област поемат и изпълняват контролиранията на достъпа, охраната на ареала, защитата от пожар, защитата на лица, осигуряването на паркоместа, както работата с папки/класьори и обслужването на бариерата. Защитата на мероприятия може да се проведе по избор с униформа или цивилно, въоръжено и също с обучени кучета-пазачи.

Органи за контрол на парковото пространство:

НСА заедно с общините прилага на практика разработени професионално концепции за стопанисване на парковите пространства. Ние помагаме с удоволствие при разработването, прилагането на практика и надзора на Вашата концепция.

NSA SECURITY BULGARIA

Контакти

Работим за вашата сигурност.
NSA BULGARIA
ул. Емил Берсински 12, София, Бъгария
+359889 717 378 nsa-security@yahoo.com Пон– Пет  9:00 – 19:00
Copyrights © 2017 NSA SECURITY | All rights reserved.