ТЕЛЕФОН0889 717 378
Работно времеПон - Пет 09:00 - 19:00

Лична охрана

Img

лична охрана

Фокусни точки:

Фокусните точки при личната защита са мерки за предотвратяване на директна опасност, както и превенция спрямо източници на опасност. Гарантирането на абсолютна сигурност на човека, поставен под защита, е наша цел, при която се обръща най-високо внимание на запазването на дискретността.

Оперативно планиране:

Вашата лична сигурност за НСА е абсолютно на първо място. Предлагаме лична закрила за опазване на бизнес и личната среда. При подготовката на акция ще обсъдим с Вас всички детайли и ще Ви предложим персонализирана защита. Гарантираме, че ще се чувствате сигурни както Вие, така и Вашите бизнес партньори. Вашите бизнес партньори трябва да могат да се насладят на престоя си и да не трябва да се занимават с ежедневните нужди. Затова НСА е тук. Предлагаме за Вас и за Вашите бизнес партньори не само простата лична защита, а организираме и всичко останало за престоя на Вашите бизнес партньори. В личната сфера персоналната защита играе все по-голяма роля и може да се изисква от нас за само сериозно оправдани случаи на употреба. С удоволствие сме на разположение при нужда в такива случаи също и с нашите юридически опити.

Нает персонал:

В чувствителната сфера на личната защита НСА осигурява работа само на работници, които са завършили образованието си в областта на обществената сигурност. Минимум 10-годишен опит по професията е основна предпоставка за работа в НСА. Следователно работниците са много опитни, знаят за какво работят и са абсолютно надеждни, дискретни и разбиращи. Сериозно поведение, както и достатъчни познания по чужди езици покриват в пълна степен надеждната ангажираност на нашите работници, специално предвидени за тази бизнес сфера.

Техника

В контекста на личната защита предоставяме по желание бронирани превозни средства, нашия НСА хеликоптер, както и въоръжени бодигардове и електронно оборудване за наблюдение.

Fly-Charter

Освен това предлагаме с хеликоптера ни подходящо ВИП обслужване. В компанията на нашите сили за сигурност Вие се чувствате независими и сигурни за нещата и съблюдавате Вашите желани срокове по всяко време точно, удобно и надеждно.

Преследване

Зад това понятие се крие преднамереното и повтарящо се преследване и безпокоене на човек, чиято сигурност е застрашена и по този начин неговият начин на живот масово се засяга. Тук също я има и опасността от телесно и сексуално нападение. Цел на извършителя: власт и контрол. Нашият специално затова обучен персонал ще разработи с Вас план за действие и ще Ви подрепя със съвети и защита.

NSA SECURITY BULGARIA

Контакти

Работим за вашата сигурност.
NSA BULGARIA
ул. Емил Берсински 12, София, Бъгария
+359889 717 378 nsa-security@yahoo.com Пон– Пет  9:00 – 19:00
Copyrights © 2017 NSA SECURITY | All rights reserved.